MDV Digital Services

Werkwijze

Een goede website bouwen, neemt tijd in beslag.  Voor MDV Digital Services is elke fase van het designerproces belangrijk.  We nemen uitgebreid de tijd om zicht te krijgen op uw digitale droom en creëren een kwalitatief en gepersonaliseerd webdesign dat meteen een goede indruk na laat.

Bent u tevreden van het webdesign? Dan gaan onze designers aan de slag om van een grafisch design een functionele website te maken in verschillende programmeertalen (HTML, CSS, Javascript, PHP).  Voor het ontwikkelen en beheren van uw website gebruikt MDV Digital Services bestaande CMS, als WordPress.

Werkwijze maken websites
Persoonlijk gesprek

Tijdens een eerste persoonlijk contact is het belangrijk dat we op dezelfde golflengte zitten.  We bespreken uw verwachtingen en wensen wat betreft visualisatie en creativiteit.  De klant is koning.

Voorstel

Op basis van ons gesprek doet MDV Digital Services u een voorstel voor een webdesign.  Een goed webdesign is zeer belangrijk. Het moet niet enkel aantrekkelijk zijn, het moet ook rekening houden met de User Interface (UX) en het moet geoptimaliseerd zijn voor conversies.  MDV Digital Services garandeert dat uw design aan deze drie voorwaarden voldoet.

Ontwikkeling

Gaat u akkoord met het voorstel? Dan ontwikkelt Eggcore de website.  Daarbij wordt de focus gelegd op de code.  Deze code bepaalt de snelheid van uw website en beïnvloedt de ranking binnen zoeksmachines als Google en Bing.  Voor de structuur van de website houden we rekening met de SEO.

Inhoud

De inhoud van uw website is sterk afhankelijk van drie elementen: de doelgroep, het verhaal dat u wilt vertellen en het rendement dat u wilt behalen.  MDV Digital Services beschikt over een sterk team van copywriters dat uw verhaal kan vertellen.

Testen

Uw website is bijna klaar! In deze testfase bekijken we of de website voldoet aan uw wensen.  Daarnaast wordt de website volop getest op bugs en snelheid.  Bent u niet tevreden? Geen probleem, ons team doet de nodige aanpassingen.

Online plaatsen

In deze eindefase maken wij uw website operationeel.  U bent, vanaf dit moment, digitaal zichtbaar voor elke potentiële klant, partner, bezoeker…

CONTACTEER ONS

=
footer mdv digital services