MDV Digital Services

Webdesign

Webdesign uitgevoerd door MDV Digital Services is weloverwogen en past in het geheel van uw marketingstrategie.

Om een dergelijke opdracht tot een goed einde te brengen is het van belang dat wij zo veel mogelijk feeling krijgen met uw potentiële klanten, uw producten en uw onderneming.

Kleuren, tekst formaten, navigatie, tekeningen en foto’s worden efficiënt geplaatst om de websitebezoeker doorheen het hele salestraject te leiden.

websites
Belles-Dentelles-Website-1024x588

Mobiel vriendelijk

Bovendien gaan wij veel verder dan de standaard mobiel vriendelijke aanpassingen.   Of uw website nu wordt bekeken met een desktop, laptop, tablet of smartphone, steeds weer is het voor uw website bezoeker een unieke beleving.

Google ranking

Het spreekt voor zich dat wij bij het maken van uw website ook rekening houden met de meer dan 300 parameters die Google en andere zoekmachines hanteren om uw website te ranken.

Zelf tekst en foto’s toevoegen

Bovendien kan u als leek, met een minimum aan IT-vaardigheden ook foto’s en teksten aanpassen. Wie met sociale media kan omgaan kan perfect zijn ding doen. Op die manier zit u niet gegijzeld in uw website.

WordPress en Joomla

Het gros van de door onze websites word gemaakt met WordPress of Joomla. Deze modulair opgebouwde open source content management systemen hebben als voordeel dat uw website een veel langere levensduur heeft. Omwille van het modulaire concept blijven uitbreidingen van functionaliteiten betaalbaar en voorkomen we dat heel uw website telkens weer opnieuw op de plank moet.

snelle websites

Onze niche

Heel wat open source websites hebben de naam dat ze onveilig en traag zijn. Net dat zijn nu onze twee speerpunten waarbij wij ons duidelijk van de concurrentie onderscheiden.

Wij beveiligen onze websites op 450 extra punten en qua laadsnelheid zitten wij steevast in het hoogste percentiel.

veilige websites

Werkwijze

Onze werkwijze om van uw website project een succesverhaal maken, bestaat uit een aantal fases.

Na een persoonlijk gesprek maken wij een voorstel aan de hand van een grafisch ontwerp. Vanaf het moment dat dit goed zit gaan we over tot het coderen van de website.

Hoe gek het ook lijkt. De teksten worden gemaakt nadat het design werd goedgekeurd. Zijn we met dit alles klaar gaan we over tot het testen van de website.

In een laatste fase wordt de site online geplaatst en melden wij website aan op diverse Google directories en koppelen wij de online monitoring.

Meer info

.

User Experience

Een goed onderbouwde User Experience is onontbeerlijk om van uw website een succes te maken. Het zorgt voor meer bezoekers, doet uw omzet stijgen en dank zijn het wow-effect verhoogt u de klantentevredenheid en zorgt u voor een onderscheidend vermogen.

Al onze websites zijn standaard voorzien een meer dan fatsoenlijke user experience.

Beschikt u over een ruimer budget dan bieden wij UX-optimalisatie aan als een afzonderlijke dienst die ons de mogelijkheid bieden om onderzoekmethoden als usability-tests, analytics, heuristieken, user satisfaction surveys, card sorting, A/B-testing, mouse flow en eye-tracking toe te passen.

Meer info

Google Ads

Bij Google Ads, voorheen Adwords genoemd, betaalt u aan Google zodat zij uw website hoog ranken in de zoekresultaten.

Het idee erachter is eenvoudig. Er wordt een advertentie geplaatst, mensen zien die en kopen vervolgens uw product of dienst.

Om het maximum uit deze dienst te halen werken wij enkel met de uitgebreide tool die Google aanbiedt.

De juiste offensieve of defensieve strategie in combinatie met de juiste keywords en een geoptimaliseerde demografie leveren u een merkelijk hoger rendement op dan de standaard tool die Google aanbiedt.

Meer info

Conversie Optimalisatie

Bij een conversie optimalisatie zorgen we ervoor dat u het maximum aan rendement uit uw website haalt. We gaan hierbij planmatige te werk.

In een eerste fase analyseren wij uw website grondig. Hoe meer data u heeft, hoe grondiger wij deze analyse kunnen uitvoeren.

Vervolgens formuleren wij een goed onderbouwde hypothese waarbij de vooropgestelde oplossing meetbaar is.

Vervolgens gaan wij over naar de praktijk waarbij we technieken toepassen van A/B, sequentiële of split testen. Daarna gaan we opnieuw meten en bijsturen.

Meer info

CONTACTEER ONS

=
footer mdv digital services